Tájékoztatók

2021 2022 tanev

TISZTELT SZÜLŐ/ TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ!

 

Tájékoztatom, hogy a kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a 2021/2022. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás során nemcsak személyes, hanem online úton is lehetőség van beíratni a tanköteles korba lépő gyermekét. Az általános iskola első évfolyamára történő jelentkezésének elektronikus, online formájára 2021. április 10-től nyílik meg az informatikai lehetőség az Ön részére a KRÉTA rendszer felületén keresztül:

https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap.

Az e-Ügyintézés „Beiratkozás Általános Iskolába (BÁI)” felület 2021. április 16-án éjfélig van nyitva. Tekintettel a veszélyhelyzetre, javasoljuk, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel, amely nemcsak biztonságos, hanem kényelmesebb is az Ön számára.

Bővebben

 

 

Tisztelt Szülők!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni önöket, de különösen a leendő 1. osztályba tanuló gyerekek szüleit, hogy a hit- és erkölcstan oktatás jövő évi megszervezéséről az idei évben a járványhelyzetre való tekintettel Horváth Lóránt plébános Úr a Magyar Katolikus Egyház képviseletében egy rövidfilmmel szeretné bemutatni a katolikus hitoktatás fontosságát és értékeit. Bővebben

 

 

 


Tisztelettel tájékoztatom Önöket a tanárok fogadóóráiról és a vezetői benntartózkodásról.
Kedves Szülők!

Keressenek bennünket bizalommal!

Kérem, hogy a járványügyi előírásokat tartsák be! Szájmaszkban, kézfertőtlenítés és testhőmérséklet mérés után lehet csak belépni.

A keresett pedagógus fogadja Önt a portán.

Kérem Önöket, ha az utóbbi fél évben változott a telefonszámuk,akkor ugyanitt üzenetben tájékoztassák az iskolát, hogy szükség esetén hívni tudjuk Önöket!

Vigyázzanak az egészségükre!

Üdvözlettel

Fulmer Judit Mária, intézményvezető

Fogadórák az Általános Iskolában                                   Fogadórák a Művészetiben

 maszk horz

 

 

Tisztelt Szülők!
Tájékoztatom Önöket, hogy a Fodor András Általános Iskola a járványügyi helyzetre való tekintettel nem tartja meg a hagyományos évnyitó ünnepségét. Az osztályfőnökök az első órában, az előrejelzett rossz idő miatt, az osztálytermekben, osztályfőnöki óra keretében nyitják meg a tanévet. Szülők nem vehetnek részt ezeken az órákon. Kivételt képez a leendő első osztályos diákok szülei, ahol engedélyezett gyermekenként egy szülő jelenléte. A szülőnek maszk használata kötelező. A diákoknak és a tanároknak a maszk használata nem kötelező, de igény szerint engedélyezett.
Szeptember elsején minden családnak hazaküldünk egy tájékoztató levelet az iskola használatának változásáról. Kérem, figyelmesen olvassák el, és tartsák be az abban leírtakat! Beszélgessenek gyermekeikkel a távolságtartás és személyes higiénia fontosságáról!
Kérem Önöket, hogy a tanév során rendszeresen lépjenek be a KRÉTA elektronikus ellenőrző felületre, és kísérjék figyelemmel gyermekük tanulmányi munkáját! Minden egyéb információt is megtalálnak ott. Üzenhetnek is itt az iskolának, osztályfőnököknek.,lefényképezve beküldhetik gyermekeik igazolásait is. Nem lesz papír alapú ellenőrző. Forduljanak telefonon segítségért gyermekeik osztályfőnökeihez, az iskola titkárságához a 06 85/ 530 035-ös telefonszámon, vagy írjanak emailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!
Köszönöm megértésüket! Mindannyiunk egészségének megőrzése a célunk.
Eredményes tanévet kívánok gyermekeiknek!

Lengyeltóti, 2020. 08.31.
        Fulmer Judit Mária, intézményvezető

 

 

Kréta videótárban naprakész videók az új funkciókról
 kreta_videotar.png

 

       Tájékoztató a KRÉTÁRÓL       

Iskolai tájékozatatás

 

Tájékozatató a szakszolgálati ellátásról 

 

 Tájékoztatás szociális segítő elérhetőségéről

Tájékoztatás az iskolai szociális segítő tevékenységéről

 

banner Tanulo 01

 

 

plakt szocsegt

 

 

  ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 

ÚTMUTATÓ digitális oktatás tanulók szülők

 Oprendszerek használata 

Android használata Windows használata
pngfuel.com_92.png pngfuel.com_93.png

 

Digitális tananyagok

Tanároknak Diákoknak
tanár80 diak80