google fiok  pngfuelcom 95

 

pngfuelcom 96

and tan

 

GOOGLE FIÓK LÉTREHOZÁSA RÉSZLETES ÚTMUTATÓ LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

 
 
 
 

A Google számos kiváló szolgáltatása (Gmail, Google Play stb.) megkerülhetetlen lett a mindennapjaink során, amelyek használatához többnyire elengedhetetlen, hogy saját Google fiókkal rendelkezzünk. Szerencsére a fiók regisztrálása gyors, egyszerű és természetesen ingyenes. Az alábbiakban részletes, képes útmutatást nyújtunk a saját fiók regisztrációjához androidos telefonokon és számítógépen is.

 

Google fiók létrehozása android telefonokon

Az első lépés, hogy megtaláljuk a telefonunk menüjében a Google fiók létrehozása menüpontot. Ez a telefonunkra telepített android verziótól függően más és más, így az alábbiakban két megoldást is ismertetünk.

Android 8

Google fiók létrehozása Android 8 

 • Nyissuk meg a telefonunkon a Beállítások menüt, majd válasszuk a Felhő és fiókok menüpontot.
 • Érintsük meg a Fiókok sort, majd görgessünk le a lap aljára és válasszuk a Fiók hozzáadása lehetőséget.
 • A listában érintsük meg a Google sorát.

Egyéb, korábbi android verziók

Google fiók létrehozása Android 6 

 • Nyissuk meg a telefonunkon a Beállítások menüt, majd válasszuk a Személyes részben a Fiókok menüpontot.
 • Érintsük meg a Fiók hozzáadása lehetőséget, majd válasszuk a Google sorát.

Ha a fentiekkel végeztünk, el is kezdhetjük a fiókunk regisztrálásának folyamatát.

 
 

Google fiók létrehozása android telefonokon 

 • A bal alsó sarokban érintsük meg a Fiók létrehozása linket.
 • Adjuk meg a nevünket, amelyet a fiókhoz szeretnénk társítani, majd nyomjuk meg a Következő gombot.
 • Adjuk meg a születési dátumunkat és a nemünket. Erre azért van szükség, mert a Google szabályai szerint ahhoz, hogy saját fiókunk legyen, el kell érnünk legalább a 13 éves kort. Ugyanakkor egyes szolgáltatások használatához a felnőtt kor (18 év) is előírás lehet. A nemünket nem kötelező megadnunk, választhatjuk az “Inkább nem adom meg” lehetőséget is.
 • Adjuk meg egy felhasználói nevet a fiókunkhoz. Ez lesz a gmail-es email címünk előtagja (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).  Mivel rengeteg regisztrált felhasználó van, így könnyen lehet, hogy a választott azonosítót már valaki korábban regisztrálta. Ebben az esetben választhatunk a program által felajánlott alternatívák közül, vagy próbálkozhatunk újabbak kitalálásával.

Google fiók létrehozása android telefonokon 

 • A következő oldalon a fiókunkhoz meg kell adnunk egy saját jelszót is. Ennek legalább 8 karakter hosszúnak kell lennie. Szerencsére egyéb, kötelezően használandó karaktertípusok nincsenek rögzítve, de természetesen érdemes minél nehezebben megfejthető jelszót választanunk. A szem ikonra kattintva felfedhetjük a megadott jelszavakat.
 • A következő lépésben lehetőségünk van megadni a telefonszámunkat. Ez nagyon hasznos lehet, ha elfelejtettük a jelszavunkat, hiszen a telefonunk segítségével lehetőségünk van könnyedén új jelszó megadására. Amennyiben nem szeretnénk megadni a telefonszámunkat, az oldal alján válasszuk az Átugrás lehetőséget.
 • Ezt követően a Google adatvédelmi és szerződési feltételeit van lehetőségünk megismerni. Az oldal alján pipáljuk ki az Elfogadom a Google általános szerződési feltételeit és a Beleegyezem az adataim fent leírt, valamint az adatvédelmi irányelvekben részletezett módon történő feldolgozásába opciókat, majd érintsük meg a Fiók létrehozása gombot.
 • Ekkor a fiókunk el is készült. Az összegző oldalon érintsük meg a Követező gombot a befejezéshez.

 

Forrás:https://www.drdroid.hu/google-fiok-letrehozasa-utmutato/