google fiok  pngfuelcom 95

 

pngfuelcom 96

and tan

 

 

A Google play áruházban telepíthetőek a az alkalmazások. Katints az képre a letöltésért!

         wps.png

WPS Office - Free Office Suite for Word,PDF,Excel

Teljes körű, ingyenes

irodai alkalmazáscsomag 

apptar A Vodafone Digitális Iskola AppTár, tanárok és diákok számára készült oktatáshoz és készségfejlesztéshez kapcsolódó applikációs gyűjtemény, mely évfolyam és tantárgy szerint kategorizálja az alkalmazásokat
 

Alsósóknak

OLVASÁS  
Ez az alkalmazás gyerekeknek lett készítve, hogy megtanulhassák az Magyar ABC betűit. A képek segítenek a gyerekeknek a szöveg és betű kapcsolatban, így egyszerűbb lesz megjegyezni a sorrendet illetve a betűket.
Több száz magyar és világirodalmi animált mesekönyv és interaktív játék egyetlen alkalmazásban!
A Mesetár a 3-11 éves korosztály számára gyűjti össze a gyermekirodalom legismertebb és legszebb történeteit, amelyek animált, interaktív formában érhetők el.
A széles körben elterjedt tévhittel ellentétben a gyorsolvasás nem csak a ritka zsenik számára elérhető titkos tudás, hanem mindenki számára elérhető készség, amelyre a rendszeres és helyes gyakorlás révén lehet szert tenni. A "ReaderPro-gyorsolvasás" egy olyan alkalmazás, amely az ehhez szükséges legfejlettebb és leghatékonyabb gyakorlatokat és feladatokat tartalmazza.
MATEMATIKA  
Szorzótábla egy oktatási játék mindenkinek!
Ez egy jó oktatási matematikai játék, amely segít a gyerekeknek a tanulás szorzótábla.
Teszteld az agyad, emelje fel az IQ és megoldani a matematika kvíz
Szórakozás és intuitív megfelelő játékot a baba vagy kisgyermek !
Szórakozás és intuitív megfelelő játékot számolni, összeadni, kivonni, szorozni
Manumath – online feladatgyűjtemény

Ez az app fontos matematikai alapok gyakorlását segíti azonnali visszajelzéseivel anélkül, hogy megadná a feladatok eredményeit.
Matific a matematikai kiválóságot és a problémamegoldó képességeket játékos interakciók és játékok segítségével fejleszti.
 

FELŐSÖKNEK

MATEMATIKA  
Az alkalmazás azoknak készült, akik szeretnének érdekes matematikai trükköket tanulni, hogy aztán a megszerzett tudás segítségével gyorsabban menjen a számolás.
Az alapokat tanulóknak is hasznos lehet ez a kis program, számtalan alap számítási példa és segédanyag megtalálható benne, mint például a szorzótábla.
Matematikai számológép frakciókkal, tizedesjegyekkel, százalékokkal és zárójelekkel, amely részletes megoldást nyújt minden számításhoz.
Legjobb segítő a diákok, a tanárok és a faépítők számára.
NYELVTAN  
Magyar nyelvű helyesírás kvízjáték.

A játék során a szavak helyesen leírt változatát kell kiválasztani a felajánlott 2-3 lehetőség közül.
IRODALOM  
A Hangoskönyvtár app egy ingyenes hangoskönyv lejátszó, katalógus-böngésző alkalmazás az Országos Széchényi Könyvtár Magyar Elektronikus Könyvtár (MEK) és MVGYOSZ audio könyv katalógusához.Az app több száz magyar és külföldi irodalmi alkotáshoz és fordításhoz biztosít kényelmes és akár offline hozzáférést - teljesen ingyen.
 A random Versek alkalmazással magyar költők verseit olvashatod egyszerűen a telefonodon.
 Egy-egy vers mindig véletlenszerűen kerül kiválasztásra. A kijelzőn balra vagy jobbra lapozással jelenik meg egy új random Vers.
 A random Versek alkalmazás internet nélkül is működi
TÖRTÉNELEM  
A legjobb magyar történelem mobilon. Az app ingyenes alap változata tartalmazza a tíz fejezetet időszalagokkal és képekkel a Honfoglalástól napjainking.
BIOLÓGIA  
Határozzon meg mindenféle növényt azonnal, bárhol a világon! Virágok, fák, gombák, gyümölcsök, kaktuszok és még sok más növény gyorsan felismerhető a PlantSnap segítségével a Earth.com-mal, mely a virágok, növények és fák gyors meghatározásában segítő mobil alkalmazás. 
Nem tudod milyen madarat láttál? A megfejtés csak néhány gombnyomásra van!
Magyarország első madárhatározó alkalmazása a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) és a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület közös munkája. 
Több mint 250 állat (madarak, halak, rovarok, emlősök, hüllők, és még sokminden más...)
Az állatok csoportosítva vannak (madarak, emlősök, hüllők, stb)
Minden kép nagyítható (dupla érintés visszaállitja az eredeti méretet)
Információk (név, tudományos / latin név, méret, súly, élethosz, elterjedés, ...)
FÖLDRAJZ  
Seterra Térkép kvíz - Ismerje meg a világ földrajzát!

Seterra, a népszerű online és asztali alapú földrajzi kvíz, amely majdnem 20 éve szórakoztatta és oktatta a földrajzi rajongókat, végül elment!
A világ földrajza egy kvízjáték, amely segít mindent megtudnod a világ egyes országairól - térképekről, zászlókról, fővárosokról, népességi adatokról, vallásról, nyelvről, valutáról és sok minden másról. A kvízjátékkal mindezt könnyen és érdekfeszítően tanulhatod meg.
Tudod, hogy Kanada fővárosa Ottawa? Vagy, hogy Bécs Ausztria fővárosa? Melyik város a Dél-afrikai Köztársaság fővárosa?
Most mind a 197 szuverén ország és 43 függő terület fővárosát tanulhatja meg. Tesztelje tudását az egyik legjobb földrajzi játékban
Az alkalmazás segít abban, hogy egy játékban tanulhasson Magyarország adminisztratív területi felépítéséből és tesztelje tudását.
Az alkalmazással megtudhatja a nevét, helyét, 19 megyéi (régiók), közigazgatási központjainak (fővárosainak), zászlóinak és magyar címerének határát.
Hány zászlót tud kitalálni? Miért tetszik ez app jobban, mint a többi zászlós app?
Mert rendelkezik a Föld mind a 197 önálló országának zászlajával és 54 alárendelt ország zászlajával! Rendkívül felhasználóbarát. Mindig kapni fogsz egy tippet, attól függetlenül, hogy a válaszod helyes vagy helytelen. 
ZANZA
A zanza.tv táblajátéka egy verseny- és egy kvízjáték ötvözete néhány közösségi játékelemmel kiegészítve.
Az nyer, aki elsőnek teljesíti a kijelölt köröket a játékmezőn, és a legtöbb pontot éri el a feladatkártyák helyes megoldásával.
KÉMIA  
A kémia az anyagok tudománya, azok tulajdonságait, szerkezetét és a kémiai reakciók eredményeként bekövetkező transzformációkat, valamint ezeket a transzformációkat szabályozó törvényszerűségeket vizsgálja.
Gyorsan tanulni a kémiai képleteket. Szisztematikus név, triviális név vagy mindkettő. Középiskola. Multiple choice.
A függelék tartalmazza a leírását kémiai folyamatok.
A függelék tartalmazza a leírását kémiai kötés.
FIZIKA  
A függelék tartalmazza a leírását fizikai kémia.
ANGOL   
Tanulj angolul és más nyelveken! Tiszta szórakozás, 100%-ban ingyen
Élvezd a tanulást, játssz mindennap és ismerkedj meg az angol nyelvvel.
A Xeropan 3+ évnyi tananyaggal rendelkezik. Minden szinten fejlesztheted a nyelvi készségeidet.
Vidd az angol óráidat a valódi világba. Tanulj angolul a vonaton vagy éppen a kanapédon.
Ez az öntanító játék segíti a termékszerűen helyes kiejtést és helyesírást a vizuális és audio támogatáson keresztül. A tanulási folyamat helyes megszervezéséhez segít a "Smart-Teacher" funkció. Ezzel az érdekes és szórakoztató játékkal ön vagy gyermeke képes új szavakat hozzáadni a játéktól a szókincstől kezdve. A szókincs a jó szóbeli és írásbeli készségek alapja.
Magyar nyelvű angol szótanuló alkalmazás.

Szókártyák segítségével gyorsan fejlesztheted az angol szókincsedet egyre nagyobbra.
Tanuljon angolul a britek tanáccsal
Tanuljon angolul az osztálytermeinkben a világ angol szakértőivel. Több mint 80 éve tanítunk angolul, és több mint 100 millió embernek segítettünk 100 különböző országban angol nyelvtudásuk fejlesztésében és önbizalom kiépítésében. További információt a www.britishcouncil.org/english weboldalon talál.
NÉMET  
A német nyelvtanulás valójában sokkal könnyebb, mint gondolnád. Ez az egyik oka annak, hogy a németet gyorsan és ingyenesen megtanultam. Csak azt akartam megmutatni, hogy milyen egyszerű német lehet, ha a helyes megközelítést alkalmazza.
Magyar nyelvű német szótanuló alkalmazás.

Szókártyák segítségével gyorsan fejlesztheted a német szókincsedet egyre nagyobbra.
MŰVELTSÉG  
Magyar nyelvű műveltségi kvíz. Teszteld a tudásod!

A játék során kérdéseket kapsz, melyekre 20 másodperced van kiválasztani a helyes választ. Egy kör addig tart, amíg nem hibázol. A sorozatban adott jó válaszaid száma rögzítésre kerül, ezzel az eredménnyel kerülsz fel a ranglistára.