cimer      

Tisztelt Szülők!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni önöket, de különösen a leendő 1. osztályba tanuló gyerekek szüleit, hogy a hit- és erkölcstan oktatás jövő évi megszervezéséről az idei évben a járványhelyzetre való tekintettel Horváth Lóránt plébános Úr a Magyar Katolikus Egyház képviseletében egy rövidfilmmel szeretné bemutatni a katolikus hitoktatás fontosságát és értékeit.

A Magyar Katolikus Egyház rövidfilm elérhetősége:

https://www.youtube.com/watch?v=tOubkG0-ddI&ab_channel=Fel%C3%BCgyel%C5%91s%C3%A9gBp-iRkHitoktat%C3%A1si

Horváth Lóránt plébános úr, egy e-mail elérhetőséget is adott, amelyre írhatnak, amennyiben bármilyen kérdésük merülne fel a katolikus hitoktatással kapcsolatban.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • A Magyar Katolikus Egyház képviselője ez idő alatt válaszol a felmerülő kérdésekre: 2021. március 16 -31.

A leendő elsős gyermekek szüleinek majd a beiratkozáskor kell írásban nyilatkozniuk, hogy valamely egyház által megszervezett hit- és erkölcstanórát választ-e a gyermeke számára, vagy etika tanórát. A felsőbb évfolyamokban tanuló diákok szülei pedig, 2021. május 20-ig írásban változtathatnak azon, hogy gyermekeik a következő évben hit- és erkölcstanoktatásban, vagy etikaoktatásban vegyenek részt.

A szülő a döntését tanév közben nem változtathatja meg. Tanév végén átjelentkeztetheti gyermekét másik csoportba, ha szándékát május 20-ig írásban közli az igazgatóval és az érintett egyházi jogi személy képviselőjével.

Kérem Önöket éljenek a lehetőséggel, tekintsék meg a rövidfilmet és érdeklődjenek a hitoktatással kapcsolatosan.

Lengyeltóti, 2021. február 13.                                           Fulmer Judit Mária

Intézményvezető